ENERGETSKI INSTITUT HRVOJE POŽAR

Vijesti

IN MEMORIAM: Zauvijek nas je napustio naš prijatelj i kolega Siniša Knežević

S velikom tugom javljamo da nas je nakon duge i teške bolesti prerano napustio naš dragi prijatelj i kolega Siniša Knežević.

U ovim trenucima teško je pronaći prave riječi koje bi opisale što nam je Siniša značio, i kao prijatelj, ali i kao kolega te vrsni stručnjak u svom području. Sinišino nasljeđe su analize, metode i prikupljeni podaci na kojima mi koji ostajemo nastavljamo njegov rad. Nedostajat će nam njegova sistematičnost, predanost poslu, upornost, ogromna količina iskustva koje je nesebično dijelio s drugim kolegama. Velikodušno je dijelio svoje znanje i kolegama davao vjetar u leđa. Takav je bio i u privatnom životu. Ni u najtežim trenucima borbe nije gubio nadu i dozvolio bolesti da ga pokoleba u njegovim namjerama. Bio je izniman kolega i radnik, skroman, tih, ali uvijek pristupačan, optimističan i uporan – do kraja.

Siniša, hvala ti za sve studije koje su napravio, analize, mišljenja i razmišljanja koja si s nama dijelio. Hvala ti za sve, bila je privilegija raditi s tobom. Tvoj nas je gubitak uvelike osiromašio, ali dok god si u nama, nikada nećeš otići. I sigurni smo smo da, tamo negdje gore, nastavljaš i dalje davati drugima vjetar u leđa. Tiho, skromno i nesebično, kako samo ti znaš.

Obitelji Knežević, prijateljima, kolegama i znancima, zaposlenici EIHP-a izražavaju najdublju sućut.

Podijeli

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Više objava

Kategorije

Arhiva