ENERGETSKI INSTITUT HRVOJE POŽAR

Vijesti

Obuka za postojeće i buduće operatere bioplinskih postrojenja

Energetski institut Hrvoje Požar organizira Obuku za postojeće i buduće operatere bioplinskih postrojenja, 13.2.2015. u prostorijama EIHP-a, Zagreb.
Pozivnica, radna verzija programa i prijavnica nalaze se u privitku.
 EIHP je hrvatski partner europskog projekta BiogasHeat (www.BiogasHeat.org) koji ima za cilj promovirati korištenje toplinske energije iz kogeneracija na bioplin. U praksi se električna energija preda u mrežu, a toplinska ostaje uglavnom neiskorištena (osim u dijelu potreba procesa). Izlazna temperatura ispušnih plinova je 460-550 °C što omogućuje široki spektar iskorištenja postojeće toplinske energije.
Poziv je upućen svim investitorima u bioplinska postrojenja u Registru OIEiK, a proizvođače/zastupnike opreme smo kontaktirali pojedinačno. Nakon prezentiranja mogućih rješenja korištenja toplinske energije iz kogeneracije na bioplin, želja nam je što bolje iskoristiti priliku i povezati operatera i proizvođača opreme za korištenje toplinske energije kako bi se eventualno ponudila konkretna rješenja.
Ako smatrate da bi još nekoga zanimala ova obuka, slobodno proslijedite poziv iz priloga.
[button link=”http://www.eihp.hr/wp-content/uploads/2015/02/Pozivnica-za-BiogasHeat.pdf” type=”icon” newwindow=”yes”] Pozivnica[/button]
 

Podijeli

Više objava

Kategorije

Arhiva