ENERGETSKI INSTITUT HRVOJE POŽAR

Vijesti

Seminar – Ugovaranje energetskog učinka u zgradama javnog sektora

Pozivamo vas na jednodnevni seminar u sklopu projekta EnPC-INTRANS financiranog iz programa Europske unije za istraživanje i inovacije OBZOR 2020 koji će se održati:

17. lipnja 2016,

s početkom u 8:30 sati,

u dvorani Filipa Prebega u Energetskom institutu Hrvoje Požar,

Savska cesta 163, 10000 Zagreb.

Brzorastuće cijene energije u kombinaciji s ambicioznim ciljevima smanjenja CO2 glavni su pokretači povećanja svijesti europskih gradova i općina o potrebama i potencijalima za povećanje energetske učinkovitosti u zgradama javnog sektora. Energetski institut Hrvoje Požar zajedno sa svojim partnerima provodi projekt koji je usmjeren na jačanje kapaciteta za ugovaranje energetskog učinka na europskim tržištima u tranziciji.
U okviru projekta razvijeni su edukativni alati koji se provode online, putem webinara i e-learning platforme. Uz online edukativne alate koriste se i klasične tehnike edukacije u obliku organiziranih seminara i konferencija. Jedan od tih seminara je upravo ovaj čija je tema Ugovaranje energetskog učinka u zgradama javnog sektora.
[button link=”http://www.eihp.hr/wp-content/uploads/2016/05/2_EnPC-INTRANS-seminar-PROGRAM.pdf” color=”silver” newwindow=”yes”] Program[/button]
Kako biste se službeno prijavili, molimo vas da ispunjeni obrazac pošaljite najkasnije do srijede 1. lipnja 2016. do 13:00 sati na e-mail: mvajdic@eihp.hr.
Za sva dodatna pitanja stojimo na raspolaganju. Slobodno se javite na broj telefona 01 6326273.
 

Podijeli

Više objava

Kategorije

Arhiva