ENERGETSKI INSTITUT HRVOJE POŽAR

Vijesti

Održan 27. Forum – Dan energije u Hrvatskoj


Hrvatsko energetsko društvo je 16. studenoga o.g. održalo svoj 27. energetski Forum – Dan energije u Hrvatskoj s temom: RAZVOJ TEHNOLOGIJA ZA OSTVARENJE JEDINSTVENE KLIMATSKE I ENERGETSKE POLITIKE.
HED već dvadesetsedmu godinu održava svoje forume s različitim aktualnim temama, važnim za energetski sektor, a referati i prezentacije omogućuju upoznavanje stručnjaka i javnosti s problemima, trendovima i iskustvima drugih zemalja. Ove godine na Forumu je prezentacije održalo sedamnaest energetskih stručnjaka.
Nazočne je pozdravio predsjednik Hrvatskog energetskog društva dr. sc. Goran Granić, dr.sc. Tomislav Radoš (Hrvatska gospodarska komora – potpredsjednik za industriju i energetiku), Prof.dr.sc. Vladimir Andročec (Predsjednik Akademije tehničkih znanosti Hrvatske).
Predsjednik Hrvatskog energetskog društva, dr. Goran Granić podsjetio je da je HED započeo radom u proljeće 1992. godine i zahvaljujući razumijevanju Svjetske energetske konferencije, ubrzo je postao njenim članom. Uz želju da rad Foruma bude konstruktivan i uspješan, dr. sc. Goran Granić je ovom prigodom izrazio posebnu zahvalnost sponzorima, koji su omogućili da se Forum realizira.
Pokroviteljstvo nad spomenutom manifestacijom prihvatila je predsjednica Republike Hrvatske gospođa Kolinda Grabar-Kitarović, Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Ministarstvo gospodarstva,poduzetništva i obrta, Akademija tehničkih znanosti Hrvatske,Ministarstvo zaštite okoliša i energetike te Hrvatska gospodarska komora.

Prezentacije i zbornik možete pronaći na stranici HED-a.

Podijeli

Više objava

Kategorije

Arhiva