ENERGETSKI INSTITUT HRVOJE POŽAR

Vijesti

Održana press konferencija povodom 24. godine rada Energetskog instituta Hrvoje Požar

Zagreb, 6. srpnja 2018. povodom obilježavanja 24. obljetnice postojanja i rada Energetskog instituta Hrvoje Požar organiziran je tradicionalni godišnji susret s novinarima na kojem je ravnatelj Instituta dr. sc. Goran Granić predstavio poslovne aktivnosti Instituta.
Energetski institut Hrvoje Požar, znanstvena je ustanova u javnom vlasništvu koja se samostalno financira. Tijekom 2017. i polovicom 2018. godine ostvareni su zadani poslovni ciljevi i afirmacije u izradi međunarodnih projekata na području EU, regije, Istočne Europe, Srednje Azije, Azije i Afrike, te u radu na najzahtjevnijim projektima u Hrvatskoj.
„Oko 70 posto poslovnih aktivnosti ostvaruje se na projektima međunarodnog karaktera. U realizaciji projekata na kojima sudjelujemo, surađujemo s vodećim agencijama, Institutima, tvrtkama, akademskim zajednicama iz EU i zemalja u kojima realiziramo projekte, domaćim i međunarodnim financijski institucijama, međunarodnim fondovima i Vladama. U velikom broju projekata kao partneri nam se uključuju i druge hrvatske tvrtke i pojedinci.
Radosni smo što možemo ime Instituta i Hrvatske afirmirati na područjima naše poslovne suradnje, afirmirajući izvrsnost, kvalitetu i sposobnosti naših stručnjaka van granica Hrvatske.“, izjavio je dr. sc. Goran Granić prisutnim novinarima.
Uz ravnatelja Instituta, susretu su prisustvovali i voditelji odjela: dr. sc. Branka Jelavić, dr.sc. Mladen Zeljko i mr. sc. Damir Pešut.
 


 
 

Podijeli

Više objava

Kategorije

Arhiva