ENERGETSKI INSTITUT HRVOJE POŽAR

Vijesti

Održana Središnja konferencija o zelenoj gradnji i održivom razvoju


Dana 24.10.2018. godine, održana je Središnja Konferencija o Zelenoj gradnji i Održivom razvoju u hotelu Esplanade Zagreb, u organizaciji Hrvatskog savjeta za zelenu gradnju. Na konferenciji na panelu pod nazivom Cjeloviti pristup održivoj gradnji, sudjelovala je Margareta Zidar i predstavila dosadašnji rad na projektu CESBA MED – Metodologija za ocjenu održivosti urbanog prostora i razvojni scenariji CESBA MED Pristup.
Konferencija  je okupila vodeće domaće i europske stručnjake iz područja zelene ekonomije, održive gradnje i prometa, zelene energije i održivog razvoja. Na konferenciju se odazvalo više od 350 sudionika.
U sklopu konferencije, održao se i 11. Hrvatski Forum o održivoj gradnji, na kojem su predstavnici tvrtke Holcim i Građevinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu razgovarali o izazovima u velikim hrvatskim infrastrukturnim projektima.
Konferencija je okupila vlasnike nekretnina, arhitekte, projektante, investitore, developere, građevinare, proizvođače građevinskog materijala, predstavnike sektora odžive mobilnosti i čistog transporta, bankare, predstavnike energetskih tvrtki, predstavnike jedinica lokalne i regionalne samouprave, državne dužnosnike i predstavnike nadležnih ministarstava te predstavnike akademske zajednice i mnoge druge.

Sudionici panela – Cjeloviti pristup održivoj gradnji

Podijeli

Više objava

Kategorije

Arhiva