ENERGETSKI INSTITUT HRVOJE POŽAR

Vijesti

Radionica – Energetska učinkovitost u malim i srednjim društvima

Pozivamo Vas na radionicu u sklopu projekta START2ACT, koji će se održati 14. ožujka 2017., s početkom u 11:00 sati, u konferencijskoj dvorani poduzetničkog inkubatora BIOS d.o.o., J.J. Strossmayer 341, 31000 Osijek.
Naime, brzorastuće cijene energije u kombinaciji s ambicioznim ciljevima smanjenja CO2 glavni su pokretači povećanja svijesti Europljana o potrebama i potencijalima povećanja energetske učinkovitosti u uredskim zgradama. Energetski institut Hrvoje Požar zajedno sa svojim partnerima provodi projekt koji je usmjeren na poticanje održivog razvoja europskih malih, srednjih i start-up društva.
Projekt je financiran iz programa Europske unije za istraživanje i inovacije OBZOR 2020.a u okviru projekta razvijeni su edukativni alati kojima se planiraju potaknuti europska mala, srednja i start-up društva da svoje svakodnevne aktivnosti obavljaju u skladu sa načelima održivog razvoja. Uz online edukativne alate koriste se i klasične tehnike edukacije u obliku organiziranih radionica. Jedna od tih radionica je upravo ova na temu energetska učinkovitost u malim i srednjim društvima.
Kako biste se službeno prijavili, molimo vas da ispunite obrazac putem weba najkasnije do srijede 9. ožujka 2017. do 19:00 sati. Program pogledajte na linku, a prijavnica se nalazi na sljedećoj poveznici ON-LINE PRIJAVA.

 

Podijeli

Više objava

Kategorije

Arhiva