ENERGETSKI INSTITUT HRVOJE POŽAR

Vijesti

2. nacionalna radionica o korištenju biomase

Pozivamo vas na 2. nacionalnu radionicu u sklopu Bioenergy4Business projekta. Radionica će se održati 3. travnja 2017. u prostorima Energetskog instituta Hrvoje Požar, Savska cesta 163, Zagreb. Za sve sudionike osigurana je zakuska te kava i snack. Pozivnica
Bioenergy4Business projekt bavi se problematikom korištenja biomase za energetske potrebe zgrada javnog i poslovnog sektora. U okviru dosadašnjih aktivnosti (seminari, info dani) više puta smo ukazivali na mogućnosti koje se pružaju korištenjem biomase, ali smo također ukazivali i na prepreke i izazove koje se pritom nameću.  
U tom kontekstu cilj ove radionice sumirati je sva saznanja te identificirati konkretno koji su izazovi, barijere, ali i prilike za snažnije korištenje biomase i ostalih obnovljivih izvora energije. Stoga, u sklopu radionice održat će se okrugli stol s predstavnicima zakonodavnih tijela, operatora tržišta energijom, potencijalnim investitorima, projektantima, kako bi se na jednom mjestu sagledala problematika korištenja biomase iz različitih kutova te kako bi se ostvarila komunikacija među ključnim dionicima. U privitku se nalazi FINALNI RASPORED s popisom tema, predavača i sudionika radionice.
Molimo Vas da svoje sudjelovanje potvrdite prijavom na sljedećoj poveznici: PRIJAVA  Prijave su otvorene do 30. ožujka 2017.
Veselimo se Vašem dolasku.
 

Podijeli

Više objava

Kategorije

Arhiva