ENERGETSKI INSTITUT HRVOJE POŽAR

Vijesti

EIHP sudjelovao na Danu karijera na PMF-u – WISe 2021

Na Kampusu PMF-a 3. studenog 2021. godine održan je treći po redu WISe – WorkIn’ Science, tj. Dan karijera na PMF-u. Na WISe-u je sudjelovalo više desetaka poslodavaca, među kojima je bio i Energetski institut Hrvoje Požar (EIHP), te više od 2000 posjetitelja.

Poslodavci izlagači, njih čak četrdesetak, imali su na raspolaganju izložbeni prostor na kojem su predstaviti svoju djelatnost i poslove namijenjene studentima PMF-ovskih struka. U sklopu programa održani su okrugli stolovi svih sedam odsjeka PMF-a na kojima su studenti mogli komunicirati sa visokoobrazovanim stručnjacima koji su podijeliti svoja iskustva.

Na okruglim stolovima ispred EIHP-a sudjelovali su dr. sc. Sanja Živković iz Odjela za energetsko i klimatsko planiranje i Andro Bačan, voditelj Odjela za obnovljive izvore energije, klimu i zaštitu okoliša, koji su studentima govorili o svom karijernom putu, vještinama i znanjima koje su stjecali te projektima na kojima su radili. Cilj Dana karijera na PMF-u je informirati i upoznati studente svih odsjeka PMF-a sa tržištem rada te im približiti mogućnost zapošljavanja tijekom i nakon studija. Potreba za ovakvom manifestacijom ukazala se zbog nužnosti poboljšanja mobilnosti studenata i olakšanja interakcije studenata i firmi, koja će osim preko Dana karijera biti omogućena i putem Karijernog centra PMF-a.  IZVOR: PMF

Podijeli

Više objava

Kategorije

Arhiva