ENERGETSKI INSTITUT HRVOJE POŽAR

Vijesti

Poziv na radionicu – energetska učinkovitost u malim i srednjim društvima

Pozivamo vas na radionicu u sklopu projekta START2ACT, financiranog iz programa Europske unije za istraživanje i inovacije OBZOR 2020., koji će se održati 17. svibnja 2017., s početkom u 10:00 sati, u konferencijskoj dvorani Njemačko-hrvatske industrijske i trgovinska komore, Strojarska cesta 22/11, 10000 Zagreb.
Naime, brzorastuće cijene energije u kombinaciji s ambicioznim ciljevima smanjenja CO2 glavni su pokretači povećanja svijesti Europljana o potrebama i potencijalima povećanja energetske učinkovitosti u uredskim zgradama. Energetski institut Hrvoje Požar zajedno sa svojim partnerima provodi projekt koji je usmjeren na poticanje održivog razvoja europskih malih, srednjih i start-up društva.
U okviru projekta razvijeni su edukativni alati kojima se planiraju potaknuti zaposlenici europskih malih, srednjih i start-up društva da svoje svakodnevne aktivnosti obavljaju u skladu sa načelima održivog razvoja. Uz online edukativne alate koriste se i klasične tehnike edukacije u obliku organiziranih radionica. Jedna od tih radionica je upravo ova na temu energetska učinkovitost u malim i srednjim društvima.
Kako biste se službeno prijavili, molimo vas da ispunite obrazac putem weba najkasnije do srijede 10. svibnja 2017. do 12:00 sati.

PROGRAM

Prijavnica se nalazi na sljedećoj poveznici  ON-LINE PRIJAVA.

Podijeli

Više objava

Kategorije

Arhiva