ENERGETSKI INSTITUT HRVOJE POŽAR

Vijesti

Program stručnog osposobljavanja za energetske certifikatore – MODUL 1

Pozivamo sve zainteresirane iz područja arhitekture, građevine, strojarstva i elektrotehnike na Program stručnog osposobljavanja za osobe koje provode energetsko certificiranje i energetske preglede zgrada s jednostavnim tehničkim sustavom – MODUL 1.

Program će se održati u razdoblju od 2. do 11. listopada 2023., u ukupnom trajanju od 36 sati nastave + 4 sata ispita (teoretski i praktični dio), u popodnevnom terminu, od 15 h do 20 h.

Program je pripremljen prema Pravilniku o osobama ovlaštenim za energetsko certificiranje, energetski pregled zgrade i redoviti pregled sustava grijanja i sustava hlađenja ili klimatizacije u zgradi (NN 73/15, NN 133/15, NN 60/20, NN 78/21), značajno je osvježen te se bazira se na višegodišnjoj praksi i iskustvu Energetskog instituta Hrvoje Požar, jedne od vodećih organizacija s dugogodišnjim iskustvom u provođenju edukacija za energetske certifikatore, provođenju energetskog certificiranja i energetskih pregleda zgrada te provođenju kontrole izdanih energetskih certifikata i pripadajućih izvješća o provedenim energetskim pregledima zgrada.

U sklopu Programa će se održati 10 sati praktične nastave koristeći računalni alat KI Expert Plus na mnogobrojnim primjerima zgrada/samostalnih uporabnih cjelina s jednostavnim tehničkim sustavima iz prakse. Prvih pet dana nastave će se održati online, dok će se preostala dva dana nastave (praktični dio) održati uživo u prostorima Energetskog instituta Hrvoje Požar dana 10. i 11. listopada 2023. U slučaju nemogućnosti dolaska na lokaciju instituta, osigurat će se mogućnost online pohađanja nastave.

Detaljan program i satnica:

OBRAZAC ZA PRIJAVU za sudjelovanje na Programu.

Podijeli

Više objava

Kategorije

Arhiva