ENERGETSKI INSTITUT HRVOJE POŽAR

Vijesti

Radionica o energetskoj učinkovitosti u ZICERU


Energetski institut Hrvoje Požar u suradnji sa ZICER-om organizira radionicu na temu energetske učinkovitosti. Radionica će se održati 9. travnja 2019. godine s početkom u 10:00 sati u ZICER-ovoj Prezentacijskoj dvorani na Velesajmu.
Radionica se održava u okviru projekta START2ACT financiranog putem programa Europske unije za istraživanje i inovacije OBZOR 2020.
Brzo rastuće cijene energije, klimatske promjene i ambiciozni ciljevi smanjenja ugljikovog otiska postavljeni Pariškim sporazumom glavni su pokretači svijesti o potencijalima uštede energije u malim, srednjim i startup tvrtkama. Energetski institut Hrvoje Požar zajedno sa svojim partnerima provodi projekt koji je usmjeren na poticanje održivog razvoja europskih malih, srednjih i startup tvrtki.
U okviru projekta razvijeni su edukativni alati kojima se planiraju potaknuti zaposlenici europskih malih, srednjih i startup društva da svoje svakodnevne aktivnosti obavljaju u skladu s načelima održivog razvoja. Uz online edukativne alate, koriste se i klasične metode obrazovanja u obliku organiziranih radionica. Jedna od tih radionica je upravo ova na temu promicanja mjera energetske učinkovitosti u startup i SME tvrtkama.
Dolazak na radionicu je besplatan uz prethodnu prijavu putem online obrasca.

Podijeli

Više objava

Kategorije

Arhiva