ENERGETSKI INSTITUT HRVOJE POŽAR

Vijesti

Danup-2-Gas događaj dionika

GOVORNICI IZ HRVATSKE, SRBIJE, BOSNE I HERCEGOVINE

SAZNAJTE VIŠE O DanuP-2-Gas PROJEKTU

POKRETANJE “DANUBE ENERGY” WEB PLATFORME

DOBIJTE UVID U SEKTORE BIOMASE, OBNOVLJIVIH IZVORA I PLINA U ZEMLJAMA PARTNERIMA

Dunavska regija ima veliki potencijal za održivu proizvodnju i pohranu obnovljive energije. Međutim, danas ovo područje snažno ovisi o uvozu energije dok su energetska učinkovitost, raznolikost i udio obnovljivih izvora energije poprilično niski. U skladu s klimatskim ciljevima Europske Unije za 2030. te ciljevima Strategije Europske unije za dunavsku regiju, Projekt DanuP-2-Gas nastoji unaprijediti međudržavno energetsko planiranje promoviranjem strategija za proizvodnju i skladištenje obnovljive energije u dunavskoj regiji spajajući sektore biomase, električne energije i plina.

Kako biste nam se priključili, zabilježite si datum za

DanuP-2-Gas STAKEHOLDER EVENT

28. rujna 2021. u 9:30

 Napomena: izlaganja će biti na engleskom jeziku

HIBRIDNI DOGAĐAJ

Mogućnost prisustvovanja putem interneta ali i uživo* u Zagrebu (Sveučilište u Zagrebu Fakultet elektrotehnike i računarstva, raspoloživi prostor u dvorani se popunjava prema redoslijedu prijava)

Više detalja bit će dostupno uskoro.

*Moguće je da se DanuP-2-Gas Stakeholder event prebaci isključivo na održavanje putem interneta u posljednji trenutak zbog pravila vezanih uz COVID-19 pandemiju. Organizatori događaja ne snose odgovornost vezanu uz eventualne troškove puta i smještaja sudionika.

 

Podijeli

Više objava

Kategorije

Arhiva