ENERGETSKI INSTITUT HRVOJE POŽAR

Vijesti

Poziv za slanje sažetka za poster prezentaciju međunarodne konferencije „Održivi i konkurentni hoteli kroz energetsku inovativnost – Gotovo nula energetski hoteli 2015.“

NEZEH_logo

Energetski institut Hrvoje Požar kao partner na projektu neZEH (eng. Nearly Zero-Energy Hotels) sudjeluje u organizaciji konferencije koja će se održati u Nici, u Francuskoj, 24. lipnja 2015. godine. Glavna tema međunarodne konferencije je „Održivi i konkurentni hoteli kroz energetsku inovativnost – Gotovo nula energetski hoteli 2015.“.

Ukoliko se bavite tematikom gotovo nula energetskih zgrada, osobito onih u hotelijerskom sektoru, pozivamo vas da prijavite svoje radove slanjem sažetka za poster prezentaciju koji želite objaviti na konferenciji. Rok za slanje sažetka je 25. svibnja 2015. Više detalja možete pročitati na web stranici konferencije.

[button link=”#http://www.eihp.hr/wp-content/uploads/2015/05/neZEH2015_CALL-FOR-POSTERS.pdf” type=”big” color=”red” newwindow=”yes”] ~ CALL FOR POSTER ABSTRACTS ~[/button]

Europski projekt Gotovo nula energetski hoteli ima za cilj ostvariti povećanje broja gotovo nula energetskih hotela na način da pruži tehničku podršku malim i srednjim hotelijerima, predstavi mogućnosti financiranja takvih hotela, održava radionice i treninge kako bi educirao hotelijere o potrošnji energije u hotelima te promovira hotele koji su dostigli gotovo nula energetski status. neZEH projekt traje tri godine i sufinanciran je putem programa Europske komisije Intelligent Energy Europe (IEE).

Za sve upite kontaktirajte nas na e-mail: mbiscan@eihp.hr ili mvajdic@eihp.hr.

Podijeli

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Više objava

Kategorije

Arhiva