ENERGETSKI INSTITUT HRVOJE POŽAR

Vijesti

Energetski institut Hrvoje Požar na ChalLEANge konferenciji

Energetski institut Hrvoje Požar sponzor je ovogodišnje međunarodne ChalLEANge konferencije koja će se održati 15. studenog 2023. u Cinestaru u Z Centru, u Zagrebu. Ova jedinstvena konferencija okuplja vrhunske stručnjake iz područja digitalne transformacije, informacijske tehnologije i umjetne inteligencije kako bi istražili najnovije trendove i inovacije i na tim područjima.

Paneli na konferenciji podijeljeni su u pet dvorana na temu: Lean, Digital, Green, Leadership i Startup. Među više od 500 sudionika, bit će i 50-ak panelista dobro poznatih hrvatskoj javnosti. Uz mnoge poslovnjake i gospodarstvenike, svoja razmišljanja sa sudionicima će podijeliti i osobe iz društvenog života Hrvatske.

Na konferenciji će govoriti i Matija Vajdić, voditelj Odjela za obnovljive izvore energije, klimu i zaštitu okoliša, koji će sudjelovati na panelu “Zeleni gradovi – Održiva arhitektura i urbanizam” (Green dvorana).

Konferencija je namijenjena za zaposlenike tvrtki raznih industrija, poduzetnike, članove uprava, direktore, akademike, predstavnike vlade, poslovne lidere, stručnjake iz područja digitalne tehnologije, inovatore, investitore, stručnjake za održivost i zaštitu okoliša, vlasnike poduzeća, managere, novinare, studente, i sve ostale zainteresirane sudionike.

Za više informacija posjetite stranicu konferencije: https://culmena.hr/galp/

Podijeli

Više objava

Kategorije

Arhiva