ENERGETSKI INSTITUT HRVOJE POŽAR

Vijesti

NAJAVA: Završna konferencija projekta DIS4CEPP

Energetski institut Hrvoje Požar organizira završnu konferenciju projekta „Razvoj integralnog rješenja za strateško dugoročno planiranje klimatske i energetske politike i izradu zajedničkih klimatskih i energetskih planova“ (KK.01.1.1.07.0038 – DIS4CEPP), koja će se održati 1. prosinca 2023., u Hotelu Antunović, u Zagrebu, s početkom u 9 sati.

Trendovi u energetskoj politici ukazuju na neophodne promjene u sustavu planiranja i izrade strateških dokumenata i dugoročnih energetskih i klimatskih planova. Stoga je svrha ovog projekta razvoj integriranog rješenja za analizu energetskih potreba i izradu sveobuhvatnih energetskih i klimatskih planova koje obuhvaća segmente planiranja proizvodnje električne energije, potrošnje energije, planiranja razvojnih mogućnosti elektroenergetske mreže i planiranje razvoja novih tehnologija i dugoročnih trendova u potrošnji i proizvodnji energije.

Projekt je ukupne vrijednosti 1.180.748,31 EUR, s provedbom je počeo 11. prosinca 2020. i traje do 11. prosinca 2023. godine. Više informacija o DIS4CEPP projektu možete pročitati OVDJE.

U okviru konferencije planirano je nekoliko prezentacija, a program konferencije donosimo u nastavku:

Svoje sudjelovanje na konferenciji potvrdite putem poveznice: https://forms.office.com/e/3TrWqfWrh0

Podijeli

Više objava

Kategorije

Arhiva