ENERGETSKI INSTITUT HRVOJE POŽAR

Vijesti

Završena provedba projekta CREATE

Provedba projekta CREATE, vrijednog gotovo 600 tisuća eura, uspješno je privedena kraju. Projekt je počeo 01. lipnja 2022. godine i trajao sve do 30. lipnja 2023.

CREATE je ostvario sve svoje zacrtane ciljeve, a kroz dvije velike konferencije (listopad 2022. Split i lipanj 2023. Venecija) te osam webinara približio je temu klimatskih promjena širokom krugu sudionika.

CREATE je projekt financiran u okviru Prekograničnog programa Italija-Hrvatska u okviru Osi 2 – Sigurnost i otpornost, kojim koordinira CMCC, Zaklada Euro-mediteranskog centra za klimatske promjene, uz sudjelovanje talijanskih i hrvatskih partnera kao što su Energetski institut Hrvoje Požar (EIHP), IUAV – Sveučilišni institut za arhitekturu u Veneciji, CNR, Regija Abruzzo, PAP-RAC, IOF – Hrvatski nacionalni institut za oceanografiju i ribarstvo, Splitsko-dalmatinska županija. Voditelj projekta ispred EIHP-a je bio Ilja Drmač.

Ovom prilikom se zahvaljujemo svim partnerima koji su pomogli realizaciju projekta te svima koji su nas pratili posljednjih godinu dana! 

Podijeli

Više objava

Kategorije

Arhiva