ENERGETSKI INSTITUT HRVOJE POŽAR

Vijesti

DanuP-2-Gas: “Potencijali vodika u transportu – konkurencija elektrifikaciji ili sredstvo za ispunjenje ciljeva”

Pozivamo vas na novi DanuP-2-Gas panel u sklopu konferencije ‘Nova era prometa 2022’ pod nazivom: ‘Potencijali vodika u transportu – konkurencija elektrifikaciji ili sredstvo za ispunjenje ciljeva’, koji će se održati 19. svibnja u hotelu ‘Aristos’ u Buzinu, u organizaciji tvrtke Energetika Marketing. Voditelj panela je Dinko Đurđević, istraživač iz Energetskog instituta Hrvoje Požar. Institut je i znanstveno-stručni pokrovitelj konferencije.

Promjena prometne paradigme koja se upravo događa samo potvrđuje kako u tom području povratka na staro nema. Koja će alternativa – električna energija, biogoriva, stlačeni ili ukapljeni plin, ili možda vodik, postupno povećavati tržišni udjel polako ostavljajući fosilna goriva iza sebe, saznat će se na konferenciji ‘Nova era prometa’, 3. forumu o električnim i vozilima na plin, vodik i gorivne članke i rješenjima za održivi razvoj prometa.

Već treću godinu zaredom ovaj skup okuplja sve one koji su u svakodnevnom radu povezani s prometom, vozilima i novim rješenjima, donoseći pregled trenutačnih kretanja u toj iznimno dinamičnoj grani. Cilj stručnog skupa jest pokazati što sve hrvatsko gospodarstvo i akademska zajednica mogu ponuditi kako bi svi oblici prometa bili ponajprije sigurniji, a potom i ekološkiji.

Cijeli program konferencije možete pogledati OVDJE.

Podijeli

Više objava

Kategorije

Arhiva