ENERGETSKI INSTITUT HRVOJE POŽAR

Vijesti

Labelko u posjetu popularnom dječjem festivalu ZGodionica

ZGodionica, prvi i jedini festival u Hrvatskoj koji na jednom mjestu malima i velikima pruža mogućnost spoznavanja, usavršavanja, ali i orijentiranja svojih kreativnih, umjetničkih, sportskih, znanstvenih i brojnih drugih afiniteta, 26. kolovoza otvara svoja vrata na zagrebačkom jezeru Bundek.

Najbolji dječji festival ZGodionica traje sve do nedjelje 11. rujna, a nudi 17 dana besplatnih radionica, sportskih aktivnosti, igara i animacije te, naravno, ugostiteljska livada s omiljenim snackovima i pićima i vesela i šarena scenografija.

Otvorenje ovogodišnjeg, petog izdanja, obilježit će veliki znanstveni show u 18 sati. Prvi dan mališane očekuje i predstava Šarenog svijeta, igrokaz o Labelku koji je osmišljen u okviru EU projekta LABEL2020 i inicijative Uštedi energiju!, radionica ručnih radova, Crveni nosovi, dječji disko i puno zabave na sportskoj livadi.

Radno vrijeme festivala je od 16 do 24 sata tijekom tjedna te od 10 do 24 sata  vikendom. Ulaz na festival i kazališne predstave te sudjelovanje u radionicama i sportskim aktivnostima se ne naplaćuju.

Detaljan program i sve informacije o festivalu bit će dostupni na službenoj Facebook i Instagram stranici ZGodionice.

Podijeli

Više objava

Kategorije

Arhiva