ENERGETSKI INSTITUT HRVOJE POŽAR

Vijesti

nZEB tim na sajmu graditeljstva Arhibau.hr

Sajam kulture građenja i održivog razvoja ArhiBau.hr, jedan je od najvećih sajmova graditeljstva u regiji, s pratećom stručnom i znanstvenom konferencijom, održava se od 5. do 8. listopada u Areni Zagreb, u organizaciji Društva arhitekata Zagreba. Jedan od nZEB partnera sajma je i Energetski institut Hrvoje Požar (EIHP), čiji stručnjaci sudjeluju na sajmu i na konferenciji.

Četverodnevni bogati sajam i konferencija bave se temama koje će i u ovom trenutku, i kroz buduće višegodišnje razdoblje zaokupljati dionike graditeljskog sektora – od kupaca do dobavljača, od inženjera do izvođača radova, od financijera do upravitelja i osiguravatelja, od laika do profesionalaca, od realnog sektora i civilnog društva do institucionalnog sektora i javne uprave.

Već prvoga dana, glavnim konferencijskim predavanjem obratit će se svjetski priznati nizozemski arhitektonski studio MVRDV o temi izazova oporavka i otpornosti i njihovim arhitektonskim realizacijama. Drugi dan će se održati i okrugli stol ‘Projektiranje efikasnih sustava radi bolje energetske slike Hrvatske’, koji moderira dr. sc. Vesna Bukarica, voditeljica Odjela za energetsku učinkovitost u EIHP-u, a na kojem sudjeluje i ravnatelj EIHP-a Dražen Jakšić.

Cijeli program konferencije možete pogledati OVDJE.

Više o sajmu možete pročitati na web stranici nZEBcentar.hr.

Podijeli

Više objava

Kategorije

Arhiva